PROJEKTI

NOVICE

Skupna SWOT delavnica in vizija Pohorja

29.09.2010

Izjemnost Pohorja v vsakem od nas vzbudijo ponos in zavedamo se, da je njihovo ohranjanje naš največji izziv! Zavedajoč se izziva smo v okviru projekta NATREG že v letu 2009 začeli sklop različnih posvetovanj, delavnic, izobraževanj in individualnih sestankov, s katerimi želimo doseči soglasje
o prihodnjih usmeritvah razvoja Pohorja. Ker se zavedamo pomembnosti Pohorja ne le za živali in rastline, ki tam uspevajo, pač pa tudi za ljudi, ki s Pohorjem živite, lahko ključne izzive območja Pohorja obravnavamo le skupaj z vami.

V letošnjem juniju smo tako s pomočjo delavnic že identificirali prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti na področju gozdarstva, kmetijstva in turizma, zato sedaj nadaljujemo s skupno analizo vseh dejavnosti, ki so prisotne na pilotnem območju Pohorje, s ciljem vključitve slehernega deležnika v oblikovanje vizije razvoja tega območja.

Vljudno Vas vabimo, da se nam v četrtek, 14. oktobra 2010, v hotelu Arena v Mariboru, pridružite na delavnici, na kateri bomo dopolnili analizo prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti ter oblikovali vizijo razvoja pilotnega območja Pohorje.

V postopku oblikovanja vizije pilotnega območja Pohorje vas potrebujemo, saj ste ravno vi eni izmed glavnih uporabnikov tega edinstvenega območja.

 Več informacij tudi v priloženem VABILU.

Copyright © Zavod Republike Slovenije za varstvo narave | production & design Creativ, Novi mediji d.o.o. |