PROJEKTI

NOVICE

Izobraževalna delavnica za pedagoške delavce v okviru projekta Enjoyheritage

Vodovnik Ilustracija po liku Vodovnika v lutkovni predstavi Pohorska legenda KD Koruzno zrno : Samo Jenčič (Vir: Zloženka Bistriški vintgar, RIC Slov. Bistrica)

18.05.2018

V okviru projekta Enjoyheritage, katerega partner je Zavod RS za varstvo narave, se, med drugim, udejanjajo inovativni načini vključevanja vsebin ohranjanja narave v strukture formalnega izobraževanja. Lani jeseni so že bile izvedene izobraževalne delavnice za pedagoške delavce projektnega območja. V mesecu maju sledi nadaljevanje- terenska delavnica z naslovom »Od Bistriškega gradu do Črnega jezera- skozi igriv sprehod spoznavam in ohranjam dediščino« . Delavnici sta tudi vključeni v Katalog programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju za šolsko leto 2017/2018 (KATIS).

Terenska delavnica v izvedbi ZRSVN OE Maribor in Zavoda za kulturo Slovenska Bistrica ter vodilnega partnerja projekta Enjoyheritage, občine Slovenska Bistrica, bo v ponedeljek, 28. maja 2018, s pričetkom ob 13.30 uri, pri vstopu v Bistriški Vintgar (Vodarna v Zgornji Bistrici, Slovenska Bistrica).

Podrobnejša navodila najdete v priponki.

Več o projektu Enjoyheritage pa na spletni strani www.enjoyheritage.eu ali na Facebook strani (Enjoyheritage)

Copyright © Zavod Republike Slovenije za varstvo narave | production & design Creativ, Novi mediji d.o.o. |