PROJEKTI

DOGODKI

Kaj NEP omeni za varstvo narave

Na Moti pri Ljutomeru se bo sestal Svet Zavoda RS za varstvo narave, ki bo na svoji seji obravnaval tudi NEP (Nacionalni energetski program) s poudarkom varstva biotske raznovrstnosti reke Mure. Slovenija namreč pripravlja Nacionalni energetski program, ki pa ima vpliv tudi na varstvo narave. Po seji Sveta Zavoda vas vabimo na tiskovno konferenco z naslovom

»KAJ NEP POMENI ZA VARSTVO NARAVE« ki bo v četrtek, 24. marca ob 11.00 v informacijski sobi BIOMURA, MOTA (Mota 76, Ljutomer – gostišče Trnek).

Vaši sogovorniki na novinarski konferenci bodo predsednik Sveta Zavoda RS za varstvo narave Franc Stanonik z Ministrstva za okolje in prostor, član Sveta prof.dr. Mihael J. Toman, dekan Biotehniške fakultete ter dr. Darij Krajčič, direktor Zavoda RS za varstvo narave. Predstavili bodo sklepe seje Zavoda, vpliv obnovljivih virov energije na ekosisteme ter stališče Zavoda RS za varstvo narave do NEP(a).

Po novinarski konferenci se nam lahko pridružite tudi na terenu, kjer bodo sogovorniki o naravi lahko spregovorili v avtentičnem okolju.

Vljudno vabljeni!

 

                                         

22.03.2011

Copyright © Zavod Republike Slovenije za varstvo narave | production & design Creativ, Novi mediji d.o.o. |