PROJEKTI

DOGODKI

NATREG dan v Zrečah

Mreženje institucije, podjetij, medijske hiše in posameznikov v sklopu projekta NATREG rojeva sadove. 

Vljudno vas vabimo, da se udeležite katere izmed aktivnosti ob "NATREG dnevu" tudi vi. Vse so odlične in povsod vas bomo veseli. Prireditve, ki vam jih ponujamo ta dan:

9.00 – 11.00 promocija projekta NATREG in predstavitev Mladinskega raziskovalnega tabora Rogla 2011 - Osnovna šola Zreče ter Gimnazija Slovenske Konjice (interno)
  
15.00 – 18.00 Predstavitev projektov na območju Pohorja  
Terme Zreče - arkade

16.00 -  Podelitev nagrad fotografskega natečaja »Narava Pohorja skozi letne čase« in otvoritev razstave -  Ploščad pred Termami Zreče  v Zrečah.

Na natečaj, ki je potekal od 11. marca do 11. aprila letos, je prispelo kar 1188 fotografij in žirija je imela res težko delo. Izbrali smo 12 slik, katerih avtorji bodo prejeli nagrado, medtem ko bodo fotografije postavljene na ogled na razstavi v galeriji Term Zreče. Nagrajene fotografije bodo svoje mesto dobile tudi v koledarju za prihodnje leto.

Natečaj je potekal v okviru projekta NATREG ob pokroviteljstvu Sklada za naravo Pohorje. Izvedbo natečaja je organizacijsko in medijsko podprla časopisna hiša Večer.

Sodelovanje, kot smo ga vzpostavili med različnimi institucijami in podjetji ima en sam namen - promocijo ohranjanja narave in spoznanje, kaj vse nam lahko narava Pohorja ponudi. V tem duhu bomo pripravili tudi dogodek ob razglasitvi najboljših fotografov v okviru fotografskega natečaja »Narava Pohorja skozi letne čase«.


Vljudno vabljeni!

Vabilo NATREG dan in Vabilo na otvoritev razstave.

19.05.2011

Copyright © Zavod Republike Slovenije za varstvo narave | production & design Creativ, Novi mediji d.o.o. |