PROJEKTI

DOGODKI

Čiščenje Črne doline

Po dveh zaporednih napovedanih terminih, ko smo morali akcijo čiščenja zaraščenih površin v Črni dolini pri Grosuplju zaradi neustreznih vremenskih razmer odpovedati, je končno napočil čas, da akcijo izvedemo ta vikend.

Na prostovoljno naravovarstveno akcijo v Črno dolino pri Grosuplju vas torej vljudno vabimo v soboto 3. decembra. Dobimo se ob 9.30 pri spomeniku v Perovem (zborno mesto je označeno na karti). Akcija bo trajala  predvidoma do 15.00.

KAJ BOMO DELALI? Ročno bomo kosili in grabili travo in trstiko, odstranjevali manjše grmovje in jih zlagali na kupe v gozd.

KAJ POTREBUJEMO? Topla terenska oblačila in primerno terensko obutev. Priporočamo vam, da s seboj prinesete tudi nekaj vrtnarske opreme (predvsem vrtnarske škarje, grablje, manjše vrtnarske žage), da bomo imeli dovolj orodja.

KAJ NUDIMO ORGANIZATORJI? ZRSVN priskrbi malico (sendviče) in pijačo (voda, sok). Imeli bomo tudi nekaj toplega čaja, ker pa nimamo dovolj termičnih steklenic za vse, priporočamo da ga tudi sami prinesete s seboj.

V kolikor se akcije nameravate udeležiti vas naprošamo, da nam svojo udeležbo potrdite na elektronski naslov lara.jogan@zrsvn.si najkasneje do petka 2. decembra do 9.00.

Opozorilo za varnost pri delu: Organizatorji akcije ne odgovarjamo za kakršnakoli tveganja, ki nastanejo kot rezultat delovne aktivnosti.

Vabljeni! 

Karta z napotki za prihod v Črno dolino pri Grosuplju (roza obroba na karti)

 

30.11.2011

Copyright © Zavod Republike Slovenije za varstvo narave | production & design Creativ, Novi mediji d.o.o. |